Zaščita podatkov

Izjava o varstvu podatkov na spletnih straneh in hkrati informacija za osebe v skladu s 13. in 14. členom Uredbe EU o varstvu podatkov

 

Splošni podatki

Podatki o odgovornem organu

Podjetje: Udarnik d.o.o.
Zakoniti zastopniki: Rok Grm

Naslov: Kebelj 4a, 2317 Oplotnica

Kontaktni podatki pooblaščenca za varstvo podatkov: info@ultiprodesign.com

 

Splošni podatki o obdelavi podatkov

 

Velja za naslednje podatke: Osebni podatki bodo zbrani samo, če nam jih boste posredovali na lastno pobudo. Drugi osebni podatki ne bodo zbrani. Za obdelavo vaših osebnih podatkov, ki presega zakonska dovoljenja, je potrebna vaša izrecna privolitev.

Namen obdelave: Izvajanje pogodbe.

Kategorije prejemnikov: Javni organi v primeru prednostnih zakonov.
Zunanji ponudniki storitev ali drugi izvajalci.
Drugi zunanji organi, če oseba privoli ali če obstaja prevladujoči interes za posredovanje.

Prenos v tretje države: V okviru izvajanja pogodbe so lahko uporabljeni tudi obdelovalci izven Evropske unije.

Trajanje shranjevanja podatkov: Trajanje shranjevanja podatkov je odvisno od zakonsko predpisane dolžnosti vodenja evidenc in praviloma traja 10 let.


Specifični podatki o spletni strani

 

Uporaba novic

Ko se registrirate za prejem naših novic, nam sporočite svoj e-poštni naslov in po izbiri tudi druge podatke. Te podatke uporabljamo izključno za pošiljanje novic. Podatke, ki ste jih navedli ob prijavi na novice, hranimo, dokler se ne odjavite od novic. Odjavite se lahko kadarkoli z uporabo v ta namen predvidene povezave, ki je navedena v novicah, ali pa nam pošljite ustrezno sporočilo. Z odjavo nasprotujete uporabi vašega e-poštnega naslova.
Vaš e-poštni naslov, ki ga prejmemo ob prodaji blaga ali storitve, bomo poleg tega uporabili izključno za neposredno oglaševanje v obliki naših novic za lastno podobno blago ali storitve, kot ste jih naročili, če tej uporabi niste nasprotovali. Uporabi svojega e-poštnega naslova lahko kadarkoli nasprotujete, ne da bi pri tem nastali drugi stroški razen stroškov posredovanja v skladu z osnovnimi tarifami. Vaš ugovor (in s tem odjava od naših novic) nam lahko posredujete v obliki ustreznega sporočila na naš e-poštni naslov (glejte impresum).

Uporaba storitve Google Analytics

Spletna stran uporablja storitev Google Analytics, spletno analitično orodje podjetja Google Inc. (v nadaljevanju "Google"). Storitev Google Analytics uporablja piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. S piškotki ustvarjeni podatki o vaši uporabi te spletne strani se praviloma posredujejo na strežnik podjetja Google v ZDA in tam shranijo. Če je na tej spletni strani aktivirana anonimizacija IP-naslovov, podjetje Google vaš IP-naslov pred tem skrajša v državah članicah Evropske unije ali drugih državah pogodbenicah sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih se celoten IP-naslov prenese na strežnik podjetja Google v ZDA in nato skrajša tam. Po naročilu upravitelja te spletne strani bo podjetje Google te podatke uporabilo za analizo vaše uporabe spletne strani, za pripravo poročil o aktivnostih na spletni strani in za izvajanje nadaljnjih storitev za upravitelja spletne strani, ki so povezane z uporabo spletne strani in interneta. IP-naslov, ki ga je vaš brskalnik posredoval v okviru storitve Google Analytics, ne bo povezan z drugimi podatki podjetja Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite ustrezne nastavitve v svojem brskalniku; vendar vas opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Poleg tega lahko preprečite posredovanje podatkov, ki jih ustvari piškotek in so povezani z vašo uporabo spletne strani (vključno z vašim IP-naslovom), podjetju Google in obdelavo teh podatkov pri podjetju Google, tako da prenesete in namestite vtičnik za brskalnik, ki je na voljo na povezavi. V luči razprav o uporabi analitičnih orodij s celotnimi IP-naslovi želimo opozoriti, da ta spletna stran uporablja storitev Google Analytics z razširitvijo "_anonymizeIp()" in so IP-naslovi obdelani samo v skrajšani obliki, kar preprečuje neposredno povezanost z osebo. Za brskalnike na mobilnih napravah kliknite na povezavo, da v prihodnje z uporabo tako imenovanega piškotka z možnostjo zavrnitve (t.i. "opt-out") preprečite anonimno posredovanje podatkov v okviru storitve Google Analytics na tej spletni strani v vašem brskalniku.

Google AdWords Conversion Tracking

Spletna stran uporablja storitev Google AdWords Conversion Tracking, spletno analitično orodje podjetja Google Inc. (v nadaljevanju "Google"). Storitev Google AdWords Conversion Tracking prav tako uporablja piškotke, ki se shranijo na vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. S piškotki ustvarjeni podatki o vaši uporabi te spletne strani se posredujejo na strežnik podjetja Google v ZDA in tam shranijo. Podjetje Google bo te podatke uporabilo za analizo vaše uporabe spletne strani, za pripravo poročil o aktivnostih na spletni strani za upravitelje spletnih strani in za izvajanje nadaljnjih storitev, ki so povezane z uporabo spletne strani in interneta. Podjetje Google bo te podatke prav tako posredovalo tretjim osebam, če je to zakonsko predpisano ali če te tretje osebe podatke obdelujejo po naročilu podjetja Google. Podjetje Google podatkov v nobenem primeru ne bo povezalo z drugimi podatki podjetja Google. Uporabo piškotkov lahko preprečite, če v vašem brskalniku onemogočite shranjevanje piškotkov.

Gumb "Všeč mi je" v Facebooku

Ta spletna stran uporablja družabne vtičnike podjetja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA (v nadaljevanju "Facebook"). Če prikličete strani, ki uporabljajo tak vtičnik, bodo podatki o vaši uporabi strani samodejno posredovani na Facebookov strežnik. Upravitelj spletne strani nima vpliva na vrsto in obseg podatkov, zbranih in posredovanih Facebooku. Če ste prijavljeni v svoj račun Facebook, lahko Facebook vaš obisk dodeli vašemu računu Facebook. Dodatne informacije o Facebookovem varovanju podatkov najdete na http://www.facebook.com/policy.php.

Gumb Google +1

Ta spletna stran uporablja družabne vtičnike podjetja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA (v nadaljevanju "Google"). Če prikličete strani, ki uporabljajo tak vtičnik, bodo podatki o vaši uporabi strani lahko samodejno posredovani na Googlov strežnik. Upravitelj spletne strani nima vpliva na vrsto in obseg podatkov, zbranih in posredovanih Googlu. Če ste prijavljeni v svoj račun Google, lahko Google obisk vaš dodeli vašemu računu Google. Dodatne informacije o Googlovem +1 varovanju podatkov najdete na http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html.

Gumb Twitter

Ta spletna stran uporablja družabne vtičnike podjetja Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ZDA (v nadaljevanju "Twitter"). Če prikličete strani, ki uporabljajo tak vtičnik, bodo podatki o vaši uporabi strani lahko samodejno posredovani na Twitterjev strežnik. Upravitelj spletne strani nima vpliva na vrsto in obseg podatkov, zbranih in posredovanih Twitterju. Če ste prijavljeni v svoj račun Twitter, lahko Twitter obisk dodeli vašemu računu Twitter. Dodatne informacije o Twitterjevem varovanju podatkov najdete na https://twitter.com/privacy.

Uporaba lastnih "piškotkov"

Ta spletna stran uporablja lastne "piškotke" za izboljšanje uporabniške izkušnje ("piškotki" so podatkovni nizi, ki jih spletni strežnik pošlje brskalniku uporabnika in se tam shranijo za poznejši priklic. Uporabo "piškotkov" lahko preprečite, če v vašem brskalniku onemogočite shranjevanje "piškotkov". Vendar to lahko omeji uporabo določenih funkcij.


Podatki o drugih postopkih obdelave podatkov

 

Specifični podatki o prijavnem postopku

 

Velja za naslednje podatke: Prijavni podatki

Namen obdelave: Izvajanje prijavnega postopka

Kategorije prejemnikov: Javni organi v primeru prednostnih zakonov.
Zunanji ponudniki storitev ali drugi izvajalci, med drugim za obdelavo podatkov in gostovanje.
Drugi zunanji organi, če oseba privoli ali če obstaja prevladujoči interes za posredovanje, med drugim stranke in interesenti v okviru nakupa.

Prenos v tretje države: V okviru izvajanja pogodbe so lahko uporabljeni tudi obdelovalci izven Evropske unije.

Trajanje shranjevanja podatkov:Prijavni podatki so po sporočitvi odločitve praviloma izbrisani v treh mesecih, če ni soglasja za daljše shranjevanje podatkov v okviru vključitve v fond kandidatov.


Specifični podatki o obdelavi podatkov o strankah/interesentih

 

Velja za naslednje podatke: Podatki, sporočeni za izvajanje pogodbe, po potrebi dodatni podatki za obdelavo na podlagi vašega izrecnega soglasja.

Namen obdelave: Izvajanje pogodbe, med drugim ponudbe, naročila, prodaja in izdaja računov, zagotavljanje kakovosti

Kategorije prejemnikov: Javni organi v primeru prednostnih zakonov
Zunanji ponudniki storitev ali drugi izvajalci, med drugim za obdelavo podatkov in gostovanje, za odpremo, transport in logistiko, ponudniki storitev za tisk in pošiljanje informacij.
Drugi zunanji organi, če oseba privoli ali če obstaja prevladujoči interes za posredovanje, med drugim za informacije o bonitetah pri nakupu na račun, za elektronsko pošiljanje informacij, za namene zagotavljanja kakovosti.

Prenos v tretje države: V okviru izvajanja pogodbe so lahko uporabljeni tudi obdelovalci izven Evropske unije.

Trajanje shranjevanja podatkov: Trajanje shranjevanja podatkov je odvisno od zakonsko predpisane dolžnosti vodenja evidenc in praviloma traja 10 let. Podjetje Udarnik d.o.o. (ultipro design)  AP ne zagotavlja shrambe v podjetju Udarnik d.o.o. (ultipro design) in se ne zavezuje, da uporabnikom posreduje kakršnekoli podatke, ki bi jih naj hranili. Podjetje Udarnik d.o.o. (ultipro design) lahko tako podatke kadarkoli brez kakršnekoli privolitve izbriše brez kakršnegakoli obvestila.


Specifični podatki o obdelavi podatkov o zaposlenih

 

Velja za naslednje podatke: Podatki, sporočeni za izvajanje pogodbe, po potrebi dodatni podatki za obdelavo na podlagi vašega izrecnega soglasja.

Namen obdelave: Izvajanje pogodbe v okviru pogodbe o zaposlitvi

Kategorije prejemnikov: Javni organi v primeru prednostnih zakonov, npr. finančna uprava, nosilci socialnega zavarovanja, strokovna združenja
Zunanji ponudniki storitev ali drugi izvajalci, med drugim za obdelavo podatkov in gostovanje, za obračunavanje plač, za obračunavanje potnih stroškov, za zavarovalniške storitve, za uporabo vozil.
Drugi zunanji organi, če oseba privoli ali če obstaja prevladujoči interes za posredovanje, med drugim za nakup, za zavarovalniške storitve.

Prenos v tretje države: V okviru izvajanja pogodbe so lahko uporabljeni tudi obdelovalci izven Evropske unije.

Trajanje shranjevanja podatkov: Trajanje shranjevanja podatkov je odvisno od zakonsko predpisane dolžnosti vodenja evidenc in praviloma traja 10 let.


Specifični podatki o obdelavi podatkov o dobaviteljih

 

Velja za naslednje podatke: Podatki, sporočeni za izvajanje pogodbe, po potrebi dodatni podatki za obdelavo na podlagi vašega izrecnega soglasja.

Namen obdelave: Izvajanje pogodbe, med drugim povpraševanja, nakup, zagotavljanje kakovosti

Kategorije prejemnikov: Javni organi v primeru prednostnih zakonov, npr. finančna uprava, carina
Zunanji ponudniki storitev ali drugi izvajalci, med drugim za obdelavo podatkov in gostovanje, računovodstvo, obdelavo plačil
Drugi zunanji organi, če oseba privoli ali če obstaja prevladujoči interes za posredovanje.
Prenos v tretje države: V okviru izvajanja pogodbe so lahko uporabljeni tudi obdelovalci izven Evropske unije, med drugim ponudniki e-pošte [.

Trajanje shranjevanja podatkov: Trajanje shranjevanja podatkov je odvisno od zakonsko predpisane dolžnosti vodenja evidenc in praviloma traja 10 let.


Dodatne informacije in kontakti

Poleg tega lahko kadarkoli uveljavljate svoje pravice do informacij, popravkov, brisanja, omejitve obdelave oz. izvrševanja svoje pravice do pritožbe na obdelavo ter pravico do prenosljivosti podatkov. Tukaj je na voljo možnost, da nas kontaktirate po e-pošti ali s pismom. Dodatno imate pravico, da v primeru pritožb stopite v stik z nadzornim organom za varovanje podatkov.

Tiskanje